Novica:Namenitev dela dohodnine AK Ptuj
(Kategorija: 1. Splošno)
Objavil luckyluke
četrtek 23 december 2021 - 00:09:16

Namenitev dela dohodnine AK Ptuj


Verjetno že poznaš akcijo "donacije dohodnine". Gre za to, da lahko 1% dohodnine doniraš organizacijam, ki izpolnjujejo pogoje. Donira lahko vsak član in član njegove družine, prijatelj, skratka vsak državljan Republike Slovenije. Vse kar moraš (morate) narediti za to je, da ti in tvoji najbližji izpolnite obrazec, ki se nahaja na spodnji povezavi in na podlagi tega FURS nakaže znesek na TRR kluba. Obrazec lahko natisnete in pošljete na FURS sami, lahko ga poskenirate in pošljete na: sandi.cus(at)gmail.com , ali pa del dohodnine namenite kar elektronsko prek portala eDavki na spodnji povezavi:

-povezava-

Vsi tisti, ki ste do sedaj že mogoče komu darovali, pa bi želeli del dohodnine nameniti Aeroklubu Ptuj, lahko to prekličete le s tem, da izpolnite novo izjavo za drugo organizacijo, v tem primeru Aeroklub Ptuj. Pregled nad tem, komu ste doslej namenjali del dohodnine, je prav tako dostopen na zgornji povezavi, torej prek portala eDavki- tam lahko razmerja v okviru 1% tudi spreminjate.

Vse izpolnjene izjave, ki jih ne boste poslali sami ali oddali elektronsko prek eDavkov, prosim do 29.12.2021 pošljite na mail: sandi.cus(at)gmail.com.

Hvala vsem, ki boste svoj % dohodnine namenili za dobrobit Aerokluba Ptuj!

Lep pozdrav,
SandiZa novica je izSpletni portal Aerokluba Ptuj
( http://ak-ptuj.com/news.php?extend.286 )